Aanpak Max Delissen

Max Delissen Training & Coaching onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, een helder proces en doeltreffende resultaten.
De dienstverlening start altijd met een diepgaand intakegesprek. Ik wil weten wat er in u of uw organisatie omgaat, wat u drijft en bezighoudt. Alleen dan kan ik optimaal invulling geven aan uw behoeften. Daarna stellen we in goed overleg een strategie op.

Effectieve werkwijze
De eerste stap bij coaching of training van Max Delissen Training & Coaching is het invullen van een online vragenlijst door de deelnemer(s). Dit geldt zowel voor individuele- als teamprogramma’s. Hiervoor maak ik gebruik van de nieuwste methodieken van mijn ‘partners’ Management Drives en PiCompany.
Deze aanpak is duidelijk, toegankelijk en effectief. Het geeft zicht op zaken als:

● persoonlijkheid
● drijfveren
● gedrag
● talenten

De aanpak biedt uitstekende handvatten om iemands stijl van werken te begrijpen. En vervolgens de voordelen, risico’s en kansen daarvan in kaart te brengen. Met die kennis kunnen mensen op de juiste plek gezet worden, doorgroeien in de organisatie en… met meer plezier hun werk doen.

De kracht van herhaling
De bemoeienis van Max Delissen Training & Coaching blijft nooit beperkt tot trainings- en coachingssessies. Dat is te simpel. De deelnemers zelf spreken leerdoelen af. Deze worden bereikt door herhaling en coaching in de dagelijkse praktijk. Doorpakken, daar gaat het om. En ik ben er om dat proces te sturen.

Management Drives & PiCompany

Management Drives is een organisatieadviesbureau met een unieke methode om naar personen, teams en organisaties te kijken. Zij verbeteren de performance van organisaties door de effectiviteit van de medewerkers te vergroten.
Bij Management Drives ben ik volledig gecertificeerd en deskundig op het gebied van individuele profielen, teamprofielen en feedback.

Zoals zijzelf zeggen, koppelt PiCompany de ambitie van uw organisatie aan de prestaties van uw medewerkers. Zij bieden oplossingen op het gebied van performance management, leiderschap, competentieontwikkeling, selectie, en in-, door- en uitstroom van medewerkers.
Bij PiCompany ben ik gecertificeerd voor: Reflector Big Five Personality, Reflector 360, Performance Improvement Plan en de Career Scan. Van deze eigentijdse en efficiënte e-tools maak ik gebruik in mijn trainings- en coachingspraktijk.