Training

Waar organisaties of personen niet optimaal functioneren, kan een training veranderingen in gang zetten. Max Delissen geeft individuele- en teamtrainingen aan zowel leidinggevende als niet-leidinggevende professionals. Zijn specialiteit is de zwembad- en brandweerbranche, maar overal waar samenwerking een rol speelt, is hij in zijn element.

Het trainingsprogramma wordt altijd afgestemd op de behoefte van de klant.
Max Delissen staat voor een positieve aanpak die veilig en opbouwend is. De trainingen zijn inspirerende bijeenkomsten die eyeopeners opleveren en uitnodigen tot het uitproberen van nieuwe dingen.
Hier vindt u meer informatie over de trainingsaanpak.

Effect
Een trainingstraject van Max Delissen geeft allereerst zicht op de drijfveren van mensen. Dat is de basis. Maar u wilt vooral weten wat in de praktijk het effect is op u en uw mensen. Een greep uit de resultaten:

Medewerkers
● communiceren helder
● kennen hun rol in het team en pakken zelf zaken op
● kunnen goed omgaan met werkdruk en lastige opdrachten
● weten hoe ze fouten uit het verleden moeten voorkomen
● verdienen hun geld met wat ze het liefste doen

Leidinggevenden
● spreken medewerkers aan op hun sterke punten
● weten hun drijfveren te gebruiken voor krachtig en positief leiderschap
● stellen de juiste projectteams samen
● zijn in staat om lastige beslissingen te nemen en hierover te communiceren
● hebben grip op de in-, door- en uitstroom van medewerkers

Hierdoor ontstaat balans in de onderlinge samenwerking. Men durft op elkaar te vertrouwen en positieve en negatieve ervaringen te bespreken. Dit versterkt ook het veiligheidsbewustzijn dat u in uw brandweerkorps of zwembadteam wilt bereiken.

Wilt u weten wat een training voor uw organisatie zou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Max Delissen.